додому Новини Черкащина Черкаські екоінспектори отримали чотирьохколісну підмогу (ФОТО, ВІДЕО)

Черкаські екоінспектори отримали чотирьохколісну підмогу (ФОТО, ВІДЕО)

0

Держекоінспекція України передала фахівцям Черкаського управління нову службову автівку. Радісною подією поділився у Facebook начальник управління екологічного нагляду у Черкаській області Олександр Позняков. Також додав, що автопарк управління не оновлювався вже 12 років.

"Ось такий красень "Toyota RAV 4 2,5 Hybrid, E-CVT" сьогодні був переданий від Державної екологічній інспекції України. Цей автомобіль довго до нас їхав через Полтаву. І ось нарешті він в Черкасах", – каже Олександр Позняков.

За його словами, автівка була придбана за кошти, що надійшли до бюджету від торгівлі парниковими газами. Автомобіль з гібридним двигуном відповідає стандарту Еuro 6 та споживає в міському циклі до 5 літрів.

"Він спeціально обладнаний для використання в складних умовах і призначений для покращення роботи державних екологічних інспекторів. Застосування гібридної силової установки та інтелектуальної системи надає можливість суттєво знизити рівень викидів забруднюючих речовин в атмосферу, у тому числі парникових газів, – зауважує фахівець. – Оновлення автопарку контролюючого органу, який не оновлювався останні 12 років, суттєво поліпшить ефективність реагування на порушення природоохоронного законодавства".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах на зустрічці зіткнулись BMW та ВАЗ.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version