НовиниЧеркащинаЧеркаські депутати звернуться до владців з вимогою не допустити...

Черкаські депутати звернуться до владців з вимогою не допустити використання "формули Штайнмаєра"

-

- Advertisment -

Ні! – "формулі Штайнмаєра" і капітуляції країни перед російською агресією. Таку вимогу черкаські обранці висувають до державного керівництва. Звернення одноголосно підтримали всі присутні в сесійній залі місцеві депутати, передає кореспондент vikka.ua.

Аби висловити свою позицію, крім обранців, під куполом ради зібрались також активісти й воїни АТО. Так, у тексті звернення Черкаської міської ради до президента, Кабміну, Верховної Ради йдеться про неприпустимість капітуляції та здачі національних інтересів шляхом імплементації "формули Штайнмаєра" в українське законодавство.

Крім того – озвучили ряд своїх вимог до керівництва держави. Серед них – за жодних умов не допустити надання "особливого статусу" для окупованих територій; притягнути до кримінальної відповідальності усіх, хто зрадив Українську державу; проводити вибори до органів місцевого самоврядування на тимчасово окупованих територіях лише після повної деокупації; запровадити реальний воєнний стан у прифронтових територіях; розірвати дипломатичні відносини та міжнародні договори з Росією.

Проект рішення про звернення, внесений напередодні Антоном Ведулою, включили до порядку денного сьогоднішньої сесії для першочергового розгляду. Підтримали проект одноголосно 34 місцеві обранці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, після вогняної ночі черкаські депутати звернуться до керівництва держави щодо "формули Штайнмаєра".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x