додому Новини Черкаські депутати вирішуватимуть, чи потрібні світлофори та "лежачі поліцейські" у районі залізничного...

Черкаські депутати вирішуватимуть, чи потрібні світлофори та "лежачі поліцейські" у районі залізничного вокзалу

0

Петицію до міськради про встановлення світлофорів та "лежачих поліцейських" між будинками №18-20 та 19-21 по вул. Вернигори депутати розглянуть на найближчій сесії. Нагадаємо, документ, поданий жителькою міста Уляною Фалєєвою, набрав необхідну для розгляду кількість підписів та був розглянутий в управлінні вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу.

У петиції черкащанка просила зробити перехід безпечним, адже там відсутня "зебра" та знаки висять надто високо, а по обидві сторони розташовані школи №8 та №23.

"Багато разів спостерігала, як дітлахи стоять та бояться перейти дорогу, бо водії навіть їх не помічають, не пригальмовують, не пропускають. Дорогу зробили, а про пішохідний перехід забули", – йшлося у зверненні.

У відповіді на петицію міський голова Черкас Анатолій Бондаренко зазначив: з метою розгляду цієї петиції та відповідно до пропозицій наданих Управлінням патрульної поліції, на розгляд Черкаської міської ради підготовлено проект рішення про розгляд відповідної петиції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Кременчуці висміяли петицію до Черкаської мерії щодо розведення річкових дельфінів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version