НовиниЧеркащинаЧеркаські депутати вимагають від телекомпанії Воротника звільнити приміщення та...

Черкаські депутати вимагають від телекомпанії Воротника звільнити приміщення та розрахуватися з боргами

-

- Advertisment -

Редакція черкаського телеканалу "Антенна" (ГО "Центр медіаініціатив"), директором якої є Валерій Воротник, незаконно використовує приміщення комунальної власності та заборгувала бюджету близько 240 тисяч гривень. Про це на сесії міськради 11 жовтня заявив депутат міськради від "Свободи" Антон Ведула, передає кореспондент vikka.ua.

За його словами, нежитлове приміщення за адресою бул. Шевченка, 218-220 площею 190 кв. м було надане в оренду компанії з 2000 року. Однак орендарем систематично порушувалися умови договору – орендна плата сплачувалась невчасно, а перепланування приміщення було виконано без будь-яких погоджень. Внаслідок цього Управління власністю міста звернулося до Господарського суду Черкаської області з позовом на "Антенну" у зв’язку з порушенням умов договору. Рішенням суду від 20.07.2000 р. договір оренди було розірвано. Однак досі медіакомпанія не виконала рішення суду та не звільнила приміщення та займає його незаконно.

"За розрахунками департаменту економіки і розвитку, за час незаконного користування об’єктом компанія заборгувала місту близько 240 тисяч гривень", – наголосив Антон Ведула.

Він запропонував депутатам звернутися до прокуратури щодо стягнення заборгованості з "Антенни", а також звернутися до виконавчої служби щодо звільнення приміщення згідно з рішенням суду. "За" проголосував 21 депутат, однак для прийняття запиту не вистачило одного голосу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутат міської ради пропонує виселити черкаських медівників.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x