додому Новини Черкащина Черкаські депутати вимагають від Президента, Прем’єра і Генпрокурора узяти під контроль розслідування...

Черкаські депутати вимагають від Президента, Прем’єра і Генпрокурора узяти під контроль розслідування вбивства Бінусова

0

Депутати Черкаської міської ради звернулися до Президента України Петра Порошенка, Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та Генпрокурора Юрія Луценка з вимогою узяти під особистий контроль розслідування та оприлюднення результатів справи убивства Михайла Бінусова. Відповідне звернення ухвалили на сесії 29 вересня, передає кореспондент vikka.ua.

"Вважаємо, що це вбивство є результатом повної бездіяльності та корумпованості місцевих правоохоронних структур, окремі керівники яких тісно пов’язані з відомими місцевими злочинними угрупованнями", – йдеться у заяві.

Звернення одноголосно підтримав 31 депутат.

"Це виклик усьому громадському суспільству міста Черкаси. Життя людини – це найвища цінність", – наголосив мер міста Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, депутата міської ради Михайла Бінусова вбили увечері 28 вересня у Черкасах. Бінусов саме паркував автомобіль у гараж і мав пересісти в інше авто. Охоронець гаражів, що знаходились поряд з місцем пригоди, почув постріли, але підозрілих осіб не бачив. За попередньою інформацією, злочинці здійснили понад 20 пострілів з автомата Калашникова.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "вільні демократи" вимагають розслідування вбивства Бінусова.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version