НовиниЧеркаські депутати вимагають від Бондаренка розірвати договір забудови лісового...

Черкаські депутати вимагають від Бондаренка розірвати договір забудови лісового масиву

-

- Advertisment -

Влітку цього року жителі мікрорайонів "Благовісний" та "Лісовий" дізнались про наміри ПП "Дніпробуд-Центр" забудувати таун-хаусами земельну ділянку площею 12176 кв.м. біля перехрестя вулиць Можайського та Лісова Просіка. Як виявилось, ще в 2007 році ця земля була передана підприємству в оренду. Тепер орендар вирішив почати будівництво та позбавити місцевих мешканців зони відпочинку, а всю громаду міста – лісу. Про це йдеться у заяві Черкаської міської організації Політичної партії "Громадянська позиція".

Наразі на цій землі знаходиться ліс, ростуть більше 400 дерев. Десятиліттями ця територія використовувалася місцевими мешканцями для прогулянок та відпочинку.

"Черкаська міська організація Політичної партії "Громадянська позиція" повністю підтримує місцевих жителів та вважає, що в нашому місті є багато територій для зведення житла, щоб заради будівництва 1,5 десятка будинків знищувати 1,2 га лісу, який є легенями міста, і в якому відпочивають сотні людей. На жаль, міський голова Анатолій Бондаренко та частина підконтрольних йому депутатів міської ради стали на сторону забудовника та не підтримують прагнення людей зберегти ліс", – ідеться у заяві.

Депутати категорично засуджують таку позицію та вважають, що приватні інтереси одного забудовника не можуть бути вище за інтереси всієї громади міста.

Черкаська міська організація Політичної партії "Громадянська позиція" вимагає від міського голови Анатолія Бондаренка звернутись до суду з позовом про розірвання договору оренди земельної ділянки 12176 кв.м. по вулиці Лісова Просіка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на обговоренні майбутньої черкаської забудови заступник мера погрожував депутату.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x