додому Новини Черкащина Черкаські депутати вимагають у мера скликати сесію міськради раніше

Черкаські депутати вимагають у мера скликати сесію міськради раніше

0

Черкаські депутати вимагають у мера скликати сесію міськради, що запланована на 13 грудня, раніше. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив вільнодемократівець Олександр Згіблов.

"Сьогодні, 6 грудня, вичерпався час, відведений міському голові Черкас Анатолію Бондаренку та секретарю міської ради Ярославу Нищику на скликання сесії на вимогу депутатського корпусу", − повідомив депутат.

Так, 5 листопада група депутатів із фракцій Партії вільних демократів, Блоку Петра Порошенка, Громадянської позиції, Радикальної партії, звернулися до Бондаренка з вимогою скликати сесію з розгляду галузевих і земельних питань.

"Сьогодні минули усі можливі законні терміни. Тому депутати зареєстрували лист з вимогою провести засідання 11 грудня о 10:00 в адміністративній будівлі", − зазначив Олександр Згіблов.

Він також повідомив, що на розгляд депутатів запропонований один проект: зміни до бюджету.

"Нині катастрофічна ситуація в тролейбусному парку, ОСББ не отримують кошти на співфінансування по капітальних ремонтах, школи не отримали кошти по програмі Нової української школи. Ми маємо швидко виправити ситуацію", − зауважив депутат.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкаській мерії Бондаренко може втратити більшість.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version