НовиниЧеркаські депутати ведуть перемовини з підприємством, аби зробити сквер

Черкаські депутати ведуть перемовини з підприємством, аби зробити сквер

-

- Advertisment -

Міські обранці зробили перший крок для того, аби на розі бульвару Шевченка та вулиці В. Чорновола з’явився сквер. Днями депутат від "Вільних демократів" Тарас Коломієць разом із секретарем міської ради Олександром Радуцьким та депутатом від "Свободи" Андрієм Кучею провели зустріч із керівництвом ПАТ "Юрія", в оренді якого перебуває ділянка майбутнього скверу.

"Ця територія давно має стати сквером, де мають відпочивати мешканці навколишніх будинків. Хочемо надати цій території статус скверу і назвати його на честь видатного українця В’ячеслава Чорновола. Тим більше поряд проходить вулиця, яка названа на його честь. В’ячеслав Чорновіл неодноразово бував у Черкасах, є Героєм України, видатною особистістю, загинув з думкою про Україну, – розповів Тарас Коломієць.

За його словами, перемовини завершилися позитивним результатом. Попереду на депутатів чекає зустріч із власником підприємства.

Депутати сподіваються, що вже найближчим часом на перехресті з’явиться сквер із фонтаном, дитячим майданчиком та пам’ятником В’ячеславу Чорноволу. У цьому переконаний і секретар міськради Олександр Радуцький.

"Ця територія упродовж уже багатьох років захаращена й облаштована неналежним чином, – розповів секретар міської ради. – Дуже багато людей, які проживають у цьому мікрорайоні, молодих родин із дітьми зверталися до нас із численними проханнями створити там гарне й затишне місце для відпочинку. Ця земельна ділянка площею майже 1,8 гектара дозволяє нам створити тут сквер, але так уже склалося, що вона перебуває в оренді. Тож ми пішли на таку зустріч із керівництвом підприємства. Впевнений, що нам вдасться дійти консенсусу, а інтереси бізнесу й громадян об’єднаються".

Як повідомляв сайт vikka.ua, рекордний тендер на ремонт бульвару Шевченка в Черкасах скасували.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x