додому Новини Черкащина Черкаські депутати сподіваються, що Бондаренко вийде із "хатинки"

Черкаські депутати сподіваються, що Бондаренко вийде із "хатинки"

0

Заборона мером Черкас 13-ти ухвалених рішень є сигналом про корупцію в міськраді. Таку думку висловив секретар міськради Олександр Радуцький 6 листопада на спільній з депутатами прес-конференції, передає кореспондент vikka.ua.

"Бондаренко очолив корупцію в міській раді. Це підтверджують накладені ним вето на 13 ухвалених рішень", – зазначив Радуцький.

За його словами, заветовані рішення через 20 днів знову будуть винесені на розгляд сесії міської ради.

Водночас лідер Партії вільних демократів Олександр Згіблов додав: міський голова неодноразово пропонував "зайти до нього в кабінет, щоб домовитися".

"Чомусь оточення мера вважає, що місто – це кишеня , а депутати – учні. Якщо підходити з такою психологією до управління міста, то добре це не закінчиться. Більше ніж за 22 депутати проголосувало набагато більше людей, ніж за міського голову. Ми також маємо право брати участь в прийнятті рішень у нашому місті", – наголосив Олександр Згіблов.

Секретар міськради Олександр Радуцький додав: депутати сподіваються, що у мера міста все ж таки вистачить волі дослухатися до депутатського корпусу.

"Сподіваємося, що Анатолій Васильович вийде із "хатинки", зі свого оточення, яке настільки ним опікується, що не дає йому можливість зустрітися з іншими депутатами, поспілкуватися і знайти з ними спільну мову", – підсумував він.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Черкас виконав лише 15% своїх обіцянок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version