НовиниЧеркаські депутати проголосували за новий "свободівський" виконком

Черкаські депутати проголосували за новий "свободівський" виконком

-

- Advertisment -

Міський голова Анатолій Бондаренко під час позачергової сесії міськради 6 лютого запропонував проголосувати пакетом за новий склад виконкому у складі 11 осіб, 5 з них – його заступники, передає кореспондент vikka.ua.

Так, до нового виконкому було подано кандидатури заступників – Людмили Бордунос (від "Самопомочі"), Юрія Ботнара (ВО "Свобода"), Ігоря Коломойця (ВО "Свобода"), Ігоря Кривошеєва (ВО "Черкащани") та Ігоря Волошина (ВО "Батьківщина"). На громадських засадах – Сергій Амброс, Ігор Зайчук, а також представники "Свободи" Олександр Поліщук та Діана Тяско.

Крім того, до складу виконкому депутати внесли зміни та додали новообраного секретаря міськради "свободівця" Ярослава Нищика.

За проект рішення проголосували 26 обранців, 10 утрималися.

"Я хочу привітати новий виконком. І привітати з новим рішенням – прийняття тарифів на перевезення в громадському транспорту у місті Черкаси, яке чекає вас на найближчому засіданні. Для вас настав відповідальний час", – заявив із трибуни Олександр Радуцький.

Нагадаємо, раніше міський голова неодноразово наголошував про те, що для нормальної роботи виконавчого комітету достатньо всього двох заступників, однак врешті змінив свою думку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Черкас у день сесії подав новий склад виконкому.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські піротехніки розміновують деокуповані території (ВІДЕО) 

Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території Херсонської та Миколаївської областей від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляють на сторінці Обласного...

На Золотоніщині нетверезий водій збив мотоцикліста

У селі Софіївка Золотоніського району сталася аварія, в якій зіткнулися автомобіль "ЗАЗ Таврія" і мотоцикл "KAWASAKI". Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x