НовиниЧеркасиЧеркаські депутати підтримали перейменування «Дружби народів» та розглянули земельні...

Черкаські депутати підтримали перейменування «Дружби народів» та розглянули земельні питання

-

- Advertisment -

У Черкасах відбулася позачергова сесія міської ради. Протягом дня 14 липня поміж повітряними тривогами черкаські депутати розглянули питання про ЦНАП, перейменування палацу культури «Дружба народів» та земельні питання. Про це повідомляє секретар Черкаської міської ради Юрій Тренкін.

міська рада депутати
Фото зі сторінки Юрія Тренкіна

На першому засіданні вранці встигли розглянути одне питання: Про внесення змін до рішення «Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг», відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міські ради». Депутати 28-ма голосами підтримали цей проєкт рішення.

Після цього секретар міської ради оголосив про відкриття другого пленарного засідання двадцять шостої сесії з розгляду земельних питань. Проте жодного питання депутати розглянути не встигли, адже в області було оголошено повітряну тривогу. Перерву у роботі сесії оголосили до 14.00.

Під час другого засідання двадцять шостої сесії спочатку обранці заслухали і підтримали депутатський запит Любові Майбороди, яка звернулася щодо необхідності перейменування палацу культури «Дружба народів», адже він колись був названий так на честь дружби російського і українського народів. Потім Юрій Тренкін оголосив хвилину мовчання за загиблими від ракетного обстрілу росії мирними громадянами у місті Вінниця.

Після цього перейшли до роботи за порядком денним. На розгляд виносилося більше 70 питань, які не увійшли на попередньому засіданні до групування. Кожне питання депутати розглядали окремо, з коментарями представника департаменту архітектури і члена земельної комісії, візуалізацію земельних ділянок можна було побачити на екрані в залі засідань.

Депутати встигли розглянути близько половини земельних питань до того, як у Черкаській області була оголошена повітряна тривога. Тож решту питань відклали на заступне засідання.

Читайте також: Ветеран АТО з Черкас спілкувався в Лондоні з Міністром оборони Великобританії

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x