НовиниЧеркащинаЧеркаські депутати оскаржуватимуть рішення виконкому про єдиного управителя

Черкаські депутати оскаржуватимуть рішення виконкому про єдиного управителя

-

- Advertisment -

"Вільні демократи" оскаржуватимуть ранкове рішення виконкому про єдиного управителя. Про це повідомляє прес-служба партії.

"Відбувся простий "договорняк". Ймовірно, це рішення коштувало кілька мільйонів", − прокоментував результати конкурсу на управителя багатоповерхових будинків лідер Партії вільних демократів, голова фракції ПВД у міській раді Олександр Згіблов.

Він також зазначив, що виконавчий комітет на чолі з мером Анатолієм Бондаренком віддав понад 800 багатоповерхових будинків, які раніше обслуговували СУБи, одному монополісту − ТОВ "Сантехбудконструкція".

"За цим підприємством "стоїть" Андрій Бортник, у минулому кандидат в міські голови від партії "Укроп". Перед тим компанія Бортника виграла конкурс на вивезення негабаритного сміття на 10 років. Введення монополіста – це зруйнування конкуренції", − вважає Олександр Згіблов.

"Вільнодемократівець" вважає, жителі Черкас не лише отримають єдиного управителя, але й збільшені у два рази тарифи на квартплату.

"По-перше, ми відмінятимемо рішення виконкому на сесії. Готуємо проект рішення. По-друге, звертатимемося в Антимонопольний комітет, бо це вже порушення закону про конкуренцію. Третє − звертатимемося в прокуратуру. Я підозрюю, що завівши приватну компанію, мер Бондаренко і його команда "замітають" корупційні сліди в СУБах, які контролювали останні три роки", − зазначив Олександр Згіблов.

Альтернативою для управляючої компанії "вільнодемократівець" бачить лише створення ОСББ. То ж депутати Партії готові допомагати ініціативним групам створювати в своїх будинках об’єднання співвласників.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаської "Дирекції парків" – новий очільник.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x