НовиниЧеркащинаЧеркаські депутати надали допомогу жінкам з кризового центру (ФОТО)

Черкаські депутати надали допомогу жінкам з кризового центру (ФОТО)

-

- Advertisment -

Черкаські депутати допомогли жінкам, які перебувають у Центрі допомоги жінкам "Мережка", що знаходиться по вулиці Кобзарська, 1. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Черкаської міськради від Партії вільних демократів Тарас Коломієць.

"Минулого разу, коли ми із дружиною завозили одяг і речі першої необхідності, виявилося, що жінки з дітьми, які потрапляють в Жіночий кризовий центр, вимушені спати на ліжках без матраців. Обговорив цю ситуацію із колегою депутатом Олександр Згіблов, керівником підприємства "Група Венето". Вирішили надати Кризовому центру матраци, які виготовляються на даному підприємстві", − зазначив у соцмережі депутат.

Тарас Коломієць також повідомив, що відвідавши центр, вони виявили, що під підлогою стався порив каналізаційної мережі і жінкам потрібна термінова допомога.

"Звертаюсь до колег-депутатів, бізнесменів, усіх, хто може і хоче допомогти. Необхідно терміново провести ремонт цієї каналізаційної системи. Потрібні будівельні матеріали, пластикові каналізаційні труби і т.д., і кваліфікована будівельна бригада для виконання цих ремонтних робіт", − зауважив вільнодемократівець.

Він зазначив, що наразі у центрі перебуває шестеро жінок та п’ятеро дітей. На зиму їм потрібні теплі речі, обігрівачі. В центрі відсутня система опалення приміщення. По всім питанням необхідно звернутися до адміністратора Центру допомоги жінкам "Мережка" Анжеліки Бузовскої.

Як повідомляв сайт vikka.ua, новонародженому хлопчику в Черкасах терміново потрібні донори крові.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x