НовиниЧеркаські ДАІвці вшанували загиблого колегу турніром з кульової стрільби

Черкаські ДАІвці вшанували загиблого колегу турніром з кульової стрільби

-

- Advertisment -

Відбувся черговий щорічний турнір з кульової стрільби на Кубок майора міліції Олександра Слинька. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління ДАІ.

12 квітня виповнилося 17 років, з дня трагічної смерті інспектора ДАІ Чорнобаївського району, майора міліції Олександра Слинька.

З того часу, щорічно, збирається громада району та правоохоронці, щоб віддати шану загиблим на бойовому посту правоохоронцям.

Цього року присутні поклали квіти до меморіальної дошки в пам`ять про героя та в тирі Чорнобаївської ЗОШ провели змагання на його честь.

У змаганнях з кульової стрільби взяли участь 8 команд. Найкращі результати продемонстрували представники Золотоніського міськвідділу МВС України в Черкаській області – 112 очок, другою була команда Драбівського районного відділу МВС України в Черкаській області, також 112 очок, почесне третє місце здобули ветерани Чорнобаївського РВ УМВС – 108 очок.

В особистому заліку найвлучнішими стали: Віктор Кіреєв – ветеран Чорнобаївського РВ УМВС, Юрій Магдич з Драбівського РВ УМВС та Віктор Ярмоленко – ветеран Чорнобаївського РВ УМВС.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювальний конкурс у Черкасах зібрав 44 хореографічні колективи

Черкасах провели Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Травневий дивертисмент». Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної політики ЧМР. Конкурс відбувся 19 травня у...

У Черкасах поховали 22-річного захисника

У Черкасах сьогодні провели в останню путь молодого захисника. Артем Бодяго загинув від поранень, отриманих на Луганщині. Повідомляє міський...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x