НовиниЧеркаські браконьєри нарибалили на 10 тисяч (ФОТО)

Черкаські браконьєри нарибалили на 10 тисяч (ФОТО)

-

- Advertisment -

Упродовж двох днів правоохоронці затримали трьох браконьєрів, які займалися незаконним виловом риби. Своїми діями вони нанесли державі збитків на загальну суму близько 10 000 гривень.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 249 Кримінального кодексу України, повідомили vikka.ua у прес-службі обласного управління МВС.

Під час спільного з Держрибохороною рейду, працівники Канівської міліції затримали двох чоловіків, які займалися незаконним виловом риби. 48 та 58-річні кияни завдали державі збитків на суму близько 7 000 гривень. У них вилучили 4 рибальські сітки та незаконно виловлену рибу.

Поблизу села Лящівка на річці Сула затримали ще одного 50-річного місцевого рибалку, який також займався виловом риби забороненими знаряддями лову. У браконьєра вилучили дві рибальські сітки та рибу на суму близько 3000 гривень.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або обмеження волі, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Джерело: Управління МВС у Черкаській області

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальні дні на Черкащині біля кладовищ патрулюватимуть поліцейські

Під час проведення поминальних днів у Черкаській області правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок. Зокрема поблизу кладовищ чергуватимуть посилені патрулі. Про це...

На Черкащині встановили пам’ятник білорусу, який загинув за Україну

Пам’ятник на честь білоруського героя, який пожертвував життям за Україну, встановлено у Тальному. Про це повідомляє Тальнівська міська рада...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x