додому Новини Черкаські бійці на Донбасі обзаводяться сім’ями

Черкаські бійці на Донбасі обзаводяться сім’ями

0

Бійці колишнього батальйону територіальної оборони "Черкаси" поволі звикають до життя на Донбасі. Про це у Facebook повідомив радник голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка Андрій Кравець.

"Сьогодні хлопці з АТО надіслали електронкою фото: ліплять снігових баб і снігових дядьків з козацьким чубом на маківках, веселяться, як малі діти. Це наші хлопці, з колишнього тербату "Черкаси", який тепер став частиною ЗСУ. Обличчя поки що не афішую – бійці у доволі "гарячій" точці Донбасу. Разом з тим, вони вже звиклися з землею териконів, деякі вже навіть обзавелися тут родинами – відправляють жінок додому на Черкащину, знайомитися з мамою…", – написав Кравець.

За його словами, черкаські військові постійно допомагають місцевим дитсадкам з продуктами.

"Мешканцям сусідніх міст і сіл на тимчасово окупованих територіях, де у людей напівголодне існування, є з чим порівняти. Вони вже знають: черкаські "укропи" страшними можуть бути лише для ворога. А так – вони просто ліплять кумедних сніговиків, ліплять родини і намагаються склеїти розірвану територію Вітчизни… P.S. Сьогодні сніг на Донбасі розтанув. Це єдине, що пропало, бо прагнення до кращого життя у цих солдатів не щезло…", – зазначив радник голови ОДА.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version