НовиниЧеркаські бійці на Донбасі обзаводяться сім’ями

Черкаські бійці на Донбасі обзаводяться сім’ями

-

- Advertisment -

Бійці колишнього батальйону територіальної оборони "Черкаси" поволі звикають до життя на Донбасі. Про це у Facebook повідомив радник голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка Андрій Кравець.

"Сьогодні хлопці з АТО надіслали електронкою фото: ліплять снігових баб і снігових дядьків з козацьким чубом на маківках, веселяться, як малі діти. Це наші хлопці, з колишнього тербату "Черкаси", який тепер став частиною ЗСУ. Обличчя поки що не афішую – бійці у доволі "гарячій" точці Донбасу. Разом з тим, вони вже звиклися з землею териконів, деякі вже навіть обзавелися тут родинами – відправляють жінок додому на Черкащину, знайомитися з мамою…", – написав Кравець.

За його словами, черкаські військові постійно допомагають місцевим дитсадкам з продуктами.

"Мешканцям сусідніх міст і сіл на тимчасово окупованих територіях, де у людей напівголодне існування, є з чим порівняти. Вони вже знають: черкаські "укропи" страшними можуть бути лише для ворога. А так – вони просто ліплять кумедних сніговиків, ліплять родини і намагаються склеїти розірвану територію Вітчизни… P.S. Сьогодні сніг на Донбасі розтанув. Це єдине, що пропало, бо прагнення до кращого життя у цих солдатів не щезло…", – зазначив радник голови ОДА.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x