додому Новини Черкащина Черкаські баскетболістки виграли напружений матч і борються за 5 місце у Лізі

Черкаські баскетболістки виграли напружений матч і борються за 5 місце у Лізі

0

Вже у своєму дебютному сезоні в юнацькій лізі команда дівчат "ВЕНЕТО-Черкаси-2006" під орудою Олени Фатнєвої змогла пробитися до фінального етапу змагань своєї вікової категорії. Після невдачі в чвертьфіналі, вже в наступній грі черкащанки перемогли і тепер поборються за 5 сходинку ВЮБЛ. Про це йдеться на сайті "Черкаських Мавп".

Команда "ВЕНЕТО-Черкаси-2006" кваліфікувалася до фінального етапу, обійнявши 8 сходинку в турнірній таблиці. Підопічні Олени Фатнєвої фінішували із 7 перемогами у 13 матчах.

Вчора, 28 травня, черкащанки в чвертьфіналі зустрілися із дніпровським СДЮСШОР №5-1. 

Черкащанки по ходу зустрічі відпустили суперника на 20 очок, проте в останній чверті спромоглися на деякий час повернути інтригу в гру, скоротивши відстань до -6. Тим не менш команда з Дніпра все ж довела гру до перемоги 59:39.

22 очки черкаській команді принесла Анастасія Любенська, 10 очок у Аріни Фатнєвої.

Сьогодні зранку команда Олени Фатнєвої зіграла перший матч у протистоянні за 5-8 місця. Опонентом стала "Таврійська Зірка" з Верхнього Рогачика, яку черкащанки вже обігрували в ході регулярного сезону.

Цього разу команда "ВЕНЕТО-Черкаси-2006" знову виявилася сильнішою і виграла важливий матч 63:59.

Лідер в напруженому матчі мінявся 9 разів, ще 4 рази рахунок в грі був нічийним. Команди далеко не відпускали одна одну. Лише в кінці третьої чверті "Таврійська Зірка" відірвалася відразу на +9 очок. Проте в нервовій кінцівці черкащанки спочатку наблизилися, а потім і обігнали суперника.

31 очок і 15 підбирань в Анастасії Любенської, 16 очок на рахунку Аріни Фатнєвої.

Завтра, 30 травня о 9.00 черкащанки  зіграють в матчі за 5 місце проти CДЮСШОР ім.Літвака Б.Д. з Одеси.

Одеситки завершили регулярний сезон на 4 сходинці, і в 14 фіналу поступилися ДЮСШ з Бердянська. Сьогодні ж, 29 травня, команді була зарахована перемога проти збірної Харківської області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-05" поступилися команді з Дніпра.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version