НовиниЧеркащинаЧеркаські баскетболістки перемогли на чемпіонаті України (ФОТО)

Черкаські баскетболістки перемогли на чемпіонаті України (ФОТО)

-

- Advertisment -

Триває другий етап Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України серед дівчат. Команди 2006-го року народження продовжують змагання в групах. Так, Черкаси приймали черговий тур. "Венето" Черкаси на власному паркеті впевнено здолали команди Полтави та Мирогороду. Про це йдеться на сайті "Черкаських Мавп".

Венето-Черкаси – СДЮСШОР-2 (Полтава) 62:28
Вен: Фатнєва – 20; Любенська – 16; Мартусь – 9.

Венето-Черкаси – Миргород 60:15
Вен: Любенська – 22; Фатнєва – 14; Куроп’ятник – 6.

"Результат хороший, але грою задоволені не повністю. Потрібно ще багато працювати. Особливо над технікою, над кидками, взаємодіями один з одним. Над фізичними кондиціями. Результат є, але ми грали з командами, які посідають останні позиції в турнірній таблиці. Для проходження до наступного етапу нам потрібно долати серйозніших суперників. Щоб грати із міцнішими командами, нам потрібно багато працювати", – розповідає головний тренер "Венето" Черкаси Олена Фатнєва.

Черкаська команда дівчат поки серед лідерів у своїй групі. Відзначає якість гри дівчат і президент МГО "Країна Баскетболія" Олександр Нагорний.

"З нетерпінням та острахом чекав на матчі наших дівчат. Жіночого баскетболу не було в Черкасах давно. Те що я сьогодні побачив, рівень гри та роботою тренера – дуже задоволений. Дівчата працюють лише перший рік, але вже демонструють хороший баскетбол. Якісна робота в захисті, командні взаємодії. Для матчів у дебютному чемпіонаті – дуже здорово. У попередньому турі наша команда переграла міцну команду з Одеси, школи Літвака. Помітна робота тренера, що вона вкладає у дівчат. Це все відображається у грі. Бажаю працювати у тому ж напрямку, сподіваюся команда вийде до наступного етапу", – каже Олександр.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вихованець "Черкаських Мавп" встановив історичне досягнення в США.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x