додому Новини Спорт Черкаські баскетболістки наполегливо готуються до нового сезону

Черкаські баскетболістки наполегливо готуються до нового сезону

0

Команда дівчаток "Венето – Черкаси-2006" вже готова розпочати підготовку до нового баскетбольного сезону під керівництвом Олени Фатнєвої. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

3 серпня заплановано медогляд, а вже 6-го стартує тренувальний процес.

Минулого сезону, який був для черкащанок дебютним в лізі, дівчата виступили більш ніж достойно, посівши 6 сходинку. У новому баскетбольному році черкащанки розраховують покращати свій результат.

Як розповіла тренер команди Олена Фатнєва, цієї п’ятниці, 3 серпня, дівчатка проходять медогляд, а вже із понеділка, із 6 числа, стартують тренування. На початку більше уваги буде приділятися фізичним вправам на свіжому повітрі, далі, ближче до кінця серпня, заняття перейдуть в зал.

"Зараз головний акцент – це фізична підготовка, багато різних силових вправ. Наприклад, зустрічаємося біля Долини троянд, займаємося на тренажерах, біжимо до парку Сосновий бір. Робитимемо акцент більше на тактичні нюанси підготовки, гри в захисті та атаці. А далі вже, коли працюватимемо в залі, увага приділятиметься дриблінгу та кидкам. Але це все десь ближче до кінця серпня", − розповідає Фатнєва.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через травму ноги захисник із "Черкаських Мавп" не гратиме близько двох місяців.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version