НовиниСпортЧеркаські баскетболістки наполегливо готуються до нового сезону

Черкаські баскетболістки наполегливо готуються до нового сезону

-

- Advertisment -

Команда дівчаток "Венето – Черкаси-2006" вже готова розпочати підготовку до нового баскетбольного сезону під керівництвом Олени Фатнєвої. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

3 серпня заплановано медогляд, а вже 6-го стартує тренувальний процес.

Минулого сезону, який був для черкащанок дебютним в лізі, дівчата виступили більш ніж достойно, посівши 6 сходинку. У новому баскетбольному році черкащанки розраховують покращати свій результат.

Як розповіла тренер команди Олена Фатнєва, цієї п’ятниці, 3 серпня, дівчатка проходять медогляд, а вже із понеділка, із 6 числа, стартують тренування. На початку більше уваги буде приділятися фізичним вправам на свіжому повітрі, далі, ближче до кінця серпня, заняття перейдуть в зал.

"Зараз головний акцент – це фізична підготовка, багато різних силових вправ. Наприклад, зустрічаємося біля Долини троянд, займаємося на тренажерах, біжимо до парку Сосновий бір. Робитимемо акцент більше на тактичні нюанси підготовки, гри в захисті та атаці. А далі вже, коли працюватимемо в залі, увага приділятиметься дриблінгу та кидкам. Але це все десь ближче до кінця серпня", − розповідає Фатнєва.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через травму ноги захисник із "Черкаських Мавп" не гратиме близько двох місяців.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x