НовиниСпортЧеркаські баскетболісти у складі збірної зберегли місце у вищому...

Черкаські баскетболісти у складі збірної зберегли місце у вищому дивізіоні Чемпіонату Європи

-

- Advertisment -

4 серпня збірна України з двома представниками Черкас в обоймі зберегла місце у вищому дивізіоні Чемпіонату Європи. Після чотирьох поразок в стартових матчах команда Олександа Ворони нарешті перемогла. Українська збірна виявилася значно сильнішою ніж команда Латвії. Про це повідомляють на сайті "Черкаських Мавп".

У грі між збірними України та Латвії, наша команда провела майже ідеальну першу чверть. Українці продемонстрували відмінні кидкові показники, впевнено виграли щит, причому чужий і свій, допустивши за чверть лише одну втрату.

Друга чверть команді Ворони вдалася ще більше. Командане зменшила обертів у атаці, при цьому додала в захисті, пропустивши за 10-хвилинку лише 9 очок.

У третій чверті латвійцям вдалося трохи скоротити відставання, в першу чергу завдяки пресингу в захисті, яким підопічні Хельманіса спровокували кілька втрат в української команди. Результативність команди Ворони в третій чверті знизилася, чим скористався суперник який навпаки додав в атаці, відігравши 9 очок перед заключною десятихвилинкою.

Однак на більше латвійців не вистачило. Збірна України вчасно заспокоїлася, налагодила захист і стабілізувала гру у вирішальній десятихвилинці. Переваги, яку наша команда отримала ще по ходу першої половини матчу, збірній України вистачило для того, щоб спокійно довести матч до перемоги з більш ніж комфортною перевагою. Команда Олександра Ворони здобула свою першу перемогу на Євробаскеті-2017, здолавши команду Латвії з рахунком 78:60, і зберегла прописку в Дивізіоні "А" на наступний сезон.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вихованець "Черкаських Мавп" приєднався до збірної України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x