додому Новини Черкащина Черкаські "активісти" захищали порушника та блокували патрульних (ВІДЕО)

Черкаські "активісти" захищали порушника та блокували патрульних (ВІДЕО)

0

Під час нічного патрулювання увагу поліцейських привернув автомобіль Opel Vivaro, що мав явні технічні несправності. Подія сталася 7 січня на вулиці Смілянська, інформує прес-служба УПП у Черкаській області.

Як з’ясували патрульні, водія суд вже визнавав винним за ч. 1 ст. 130 КУпАП, але тоді на порушника не наклали стягнення у вигляді штрафу і не позбавили права керування. Цього разу кермувальник знову мав ознаки алкогольного сп’яніння. Проте він не погодився пройти освідування та відмовився від процедури у присутності двох свідків.

Коли поліціянти почали складати адміністративні матеріали, на місце прибули "активісти" так званої "Ліги Справедливості", які стали на захист правопорушника, почали втручатися у роботу патрульних поліцейських та перешкоджали їхній діяльності.

Далі, особи блокували проїзд авто й чинили опір працівникам поліції. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу та на місці встановили дані одного із "активістів".

Також, згідно з інформаційно-аналітичною базою НПУ, поліцейські встановили, що на одного з числа "активістів" є неодноразові заяви від громадян про крадіжки мобільних телефонів, велосипедів і дитячого візочка. Через це працівники поліції написали заяви до Черкаського відділу поліції. Наразі відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляв сайт vikka.ua, двох крадіїв металу затримали у Корсунь-Шевченківському.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version