НовиниЧеркаські айтішники запрошують долучитися до унікальної благодійної зустрічі

Черкаські айтішники запрошують долучитися до унікальної благодійної зустрічі

-

- Advertisment -

Велика ІТ-подія у маленькому місті. У Черкасах вдруге відбудеться масштабна зустріч "Tech Nights vol.2", організована "Master of Code". Захід має на меті подарувати містянам нові знання з ІТ-сфери й матиме три складові. Детальніше про кожну з них – у матеріалі vikka.ua.

"Knowledge" – нові знання від бізнесменів з IT-сфери. Цього року доповіді будуть про майбутнє бізнесу. Про співпрацю зі світовими компаніями та їх вимоги до нашого бізнесу та команд. Про те, як актуалізувати себе, щоб співпрацювати з іноземними партнерами. 

"Fun" – невимушена атмосфера конференції. Після доповідей спікерів планується афтепаті, де гості зможуть поспілкуватися зі спікерами та між собою.

"Charity" – благодійність. 100% вартості квитка буде спрямовано на підтримку кризового центру для жінок, що постраждали від насильства. Порадившись з волонтерами центру, організатори прийняли рішення направити кошти на облаштування кухонної зони у центрі (купівля плити та холодильника).

Тож, якщо вас цікавить тема змін та пристосування вашого бізнесу до світових вимог, особистого розвитку та розвитку команд або ви хочете надихнутись досвідом з IT-сфери, – не пропустіть цю подію!

Захід запланований на 9 листопада. Початок о 19:00. Придбати квитки та одночасно допомогти нужденним можна тут

Більше інформації про спікерів ви можете дізнатись на сторінці події у Facebook.

Нагадаю, перший "Tech Nights" відбувся у Черкасах минулоріч. Місцеві ІТішники переймали голлівудський досвід. Заокеанський маркетолог та один із розробників спецефектів до фільмів "Аватар", "Голодні ігри" та "Зоряні війни" провели цифровий лікнеп місцевим "технологам".

Тоді зібрані кошти організатори також передали на благодійність: придбали у медичний заклад ліжко-трансформер. Вартість обладнання – майже 29 тисяч гривень. За словами лікарів, пересувне ліжко має значно полегшити та пришвидшити транспортування маленьких пацієнтів лікарнею. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, чекрасцям пояснили, кому віддаватимуть вживаний одяг із новостворених контейнерів. 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x