НовиниЧеркащинаЧеркаське Колесо огляду насправді – безпечне

Черкаське Колесо огляду насправді – безпечне

-

- Advertisment -

Колесо огляду, яке за кілька тижнів планують встановити в Черкасах, – насправді абсолютно безпечне. Про це напередодні під час засідання виконавчого комітету заявили очільники черкаської "Дирекції парків" та представники підрядника. Про це пише видання "18000".

Керівник ДАБК Борис Євмина розповів про знайдені технічні огріхи облаштування Колеса огляду. У його фундаменті, мовляв, відсутні анкерні закладні.

Представник же підрядної організації, яка виготовляла фундамент,переконує: його виконали відповідно до проектно-кошторисної документації.

"Питання виникло стосовно анкерних закладних ще на моменті проектування першого Колеса огляду. Коли змінився конструктив атракціону в проекті замість анкерних закладних передбачена плита з анкерами, на яку насаджується анкерна "лапка", – зазначає підрядник і додає: – Консультації проводили як із ДАБК, так і з фірмою, яка виготовляє та встановлює атракціон. А стосовно фундаменту, можу запевнити: Колесо огляду буде стояти, нічого йому не страшно!"
 

В свою чергу, директор КП "Дирекція парків" на слова пана Євмини відповів: така інформація лише "настрашила" містян. Насправді ж, реальних підстав для паніки немає.

А заступник директора "Дирекції парків" Володимир Стойко, який донедавна очолював це комунальне підприємство, наголосив: підрядна організація монтує у такий спосіб більші за розмірами атракціони у країнах Європи.

"Цей спосіб з’єднання безпечнішний, аніж анкерні болти", – зазначив Стойко.
 

Нагадаємо, в понеділок на ранковій нараді в мера, начальник ДАБК Борис Євмина заявив, що заборонив підряднику монтувати колесо огляду, адже, мовляв, підпорядковане йому управління виявило певні технічні недоліки у фундаменті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, маленьких черкасців запрошують відсвяткувати День захисту дітей.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x