додому Новини Кримінал Черкаська юстиція засудила львів’янина за участь в терористичній організації «ДНР»

Черкаська юстиція засудила львів’янина за участь в терористичній організації «ДНР»

0
грати ізолятор кримінал тюрма

Прокурорами Черкаської обласної прокуратури підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні за фактом участі особи в терористичній організації «Донецька народна республіка» та сприянні її діяльності. Про це повідомляють у Черкаській обласній прокуратурі. 

грати ізолятор кримінал тюрма

У ході спеціального досудового розслідування встановлено, що уродженець Львівської області вступив до рядів силового блоку терористичної організації «ДНР», після чого його було направлено на військову службу до одного із бойових підрозділів вказаної організації, так званого окремого танкового батальйону «Дизель» 1 армійського корпусу народної міліції ДНР з місцем розташування в м. Донецьк Донецької області, де обвинувачений обіймав посаду оператора-навідника танку Т-72.
У подальшому «бойовик» зі зброєю в руках брав безпосередню участь у силовому опорі військовослужбовцям ЗСУ, задіяним у проведенні Операції Об’єднаних сил, на Донеччині.
Чоловіку призначено 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Наразі засуджений переховується від правосуддя на тимчасово непідконтрольній українській владі території Донецької області.

Читайте також:

З нагоди Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого, у Черкаській міській раді відзначили організаторів щорічного Черкаського книжкового фестивалю.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version