додому Новини Черкащина Черкаська юристка подала скаргу на полісменів, які порушили її права

Черкаська юристка подала скаргу на полісменів, які порушили її права

0

У Червоній Слободі під час громадських слухань 18 березня виник конфлікт між поліцейськими та юристкою Наталією Даньковською. Причиною став поверхневий огляд речей відвідувачів заходу, зокрема й жінок, чоловіками-поліцейськими.

"Турбує навіть не сам процес огляду, а те, що всі жіночки цьому поліцейському показували вміст сумки, навіть не задумуючись, що їх по закону має право оглядати тільки жінка-поліцейський. Більше того, коли я почала заперечувати, на мене дивилися, як на хвору на всю голову істеричку. Аж плакати хочеться від хамської поведінки поліцейських і правового нігілізму громадян, − пише у Facebook Наталія Даньковська. − Я абсолютно не проти додаткових заходів безпеки на цьому заході. Але ж у відповідності до чинного законодавства".

Жінка написала скаргу до поліції та сподівається, що керівництво відреагує на ситуацію.

"Хтось може сказати, що це дрібниці, ну що тут такого − подивився поліцейський твої речі. Але наше життя в більшості випадків складається саме з дрібниць. І сумніваюсь, що у Врадіївці жили такі собі чесні і порядні міліціонери, а потім їх накрило і вони зґвалтували і спалили дівчину. Скоріш за все, з таких дрібниць все і починалося: там комусь нагрубили, п'яними за кремом проїхали, там за курку відкрили/закрили провадження чи щось на кшталт цього, а всі казали, що то дрібниці… І з'явилося у тих мєнтів відчуття безкарності і вседозволеності, яке привело до страшної трагедії. Так-от, в діях і поведінці того типу поліцейського я побачила оте відчуття всесильності і безкарності", − зауважила вона.

Як повідомляв сайт vikka.ua, псевдополіцейські у Черкасах пограбували підлітка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version