НовиниЧеркасиЧеркаська волонтерка очолила Центр реабілітації дітей та молоді з...

Черкаська волонтерка очолила Центр реабілітації дітей та молоді з інвалідністю (Фото)

-

- Advertisment -

У центрі реабілітації дітей та молоді з інвалідністю «Жага життя» – нова очільниця. Розпорядженням міського голови Черкас на цю посаду призначили 40-річну Тетяну Волочай.

Про це інформує пресслужба департаменту соцполітики.

5 травня директор департаменту Євгеній Данченко представив Тетяну Волочай колективу реабілітаційного центру.

«Наша мета – вдихнути новий свіжий струмінь у центр «Жага життя», – сказав Євгеній Михайлович. – Ми хочемо залучити сюди європейські гранти, збільшити кількість підопічних, започаткувати тут професійну реабілітацію і адаптацію для дітей та молоді з інвалідністю, адже вони потребують нашої уваги і великої підтримки. У Тетяни Леонідівни є досвід спілкування з європейськими партнерами і волонтерськими організаціями. Тому це призначення зроблено для об’єднання команди і підсилення результату роботи центру».

Тетяна Волочай за першою освітою фахівець із фінансів, за другою – соціальний педагог та військовий психолог, закінчує магістратуру ЧНУ ім.Б.Хмельницького. Працювала у позашкільному навчальному закладі «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради. Також вона волонтерка і очільниця громадської організації «Ми є поруч», яка популяризує інклюзивне мистецтво, абілітацію, реабілітацію дітей та молоді з інвалідністю.

Під час представлення Тетяна Волочай відзначила: «Я хочу покращити життя цим діткам і зараз для цього є маса різних методик, можливостей. Нещодавно наша ГО «Ми є поруч» отримала фінансування від канадських партнерів, ми реалізуємо кілька проєктів, тож думаю, що далі можна буде наші напрацювання реалізувати на базі реабілітаційного центру «Жага життя».

Довідково

Міський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Жага життя» утворено в Черкасах для соціалізації дітей та молоді з інвалідністю від 3-х до 35 років. Сюди приймають дітей зі складними діагнозами, які можуть перебувати в колективі, мають потребу навчання, розвитку та денного догляду. Нині тут 260 вихованців. Працює центр по вулиці Гвардійській, 7/5.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині жінка народила в кареті швидкої.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x