додому Новини Черкаси Черкаська влада просить збирати допомогу військовим більш прозоро

Черкаська влада просить збирати допомогу військовим більш прозоро

0
виконком черкаси

Черкаський міськвиконком закликав упорядкувати процес збору допомоги військовим у магазинах. Відповідне звернення до волонтерів та підприємців міста Черкаси ухвалив виконавчий комітет під час сьогоднішнього засідання. Повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

виконком черкаси
Широкого розголосу набула новина про збір гуманітарної допомоги для військових частин територіальної оборони, до якого, як виявилося, тероборонівці не мають жодного стосунку. Більше того, за інформацією військових, їхня частина забезпечена продуктами харчування у повному обсязі. З огляду на це, виконавчий комітет Черкаської міської ради звертається з пропозицією до волонтерів та підприємців, які є власниками магазинів, торгівельних центрів, де зазвичай і відбувається такий збір допомоги. Пропонується подавати у місцях збору гуманітарної допомоги інформацію про ініціаторів такого збору, номери їх телефонів чи інші контактні даних, а також інформацію про одержувачів такої допомоги.

«Висвітлення повного обсягу інформації забезпечить прозорість збору гуманітарної допомоги. Жителі міста будуть впевнені, що вона буде доставлена відповідному. Це стимулюватиме громадян до більш активної участі у волонтерському русі та наближатиме перемогу над окупантом», — переконаний перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Читайте також:

384 переселенці семи громад Черкащини отримали допомогу

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version