НовиниЧеркасиЧеркаська влада пропонує підтримку для евакуйованого бізнесу

Черкаська влада пропонує підтримку для евакуйованого бізнесу

-

- Advertisment -

Міський голова Анатолій Бондаренко запрошує підприємства, які працювали в постраждалих від воєнних дій регіонах, відновити свою роботу в Черкасах. Наразі в департаменті економіки та розвитку підготували перелік площ, де зможуть прийняти евакуйовані виробництва, склади чи офіси. Повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

«На сьогодні ситуація в нашому місті контрольована, тож ми готові стати надійним тилом для територій, де тривають бойові дії, – прокоментував Анатолій Бондаренко. – Економічний фронт, поруч із військовим, зараз також дуже важливий. Ми готові максимально сприяти перезапуску евакуйованого бізнесу та створити необхідні для цього умови».

Водночас, в черкаській мерії звертаються і до місцевого бізнесу, всіх небайдужих та зацікавлених у співпраці з проханням надавати інформацію стосовно наявних вільних площ та земельних ділянок для наповнення бази пропозицій щодо можливої релокації підприємств із постраждалих областей.

«Просимо з розумінням поставитись до ситуації в країні та допомогти нашим сусідам і колегам, що перебувають у зоні бойових дій. Поки держава воює, має зберігатися і відновлюватися економіка, наскільки це можливо в наявних складних умовах», – прокоментував мер.

 

З питань переміщення та надання пропозицій звертайтесь до Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради:

email: depec@ukr.net, за тел.: +38 (0472)331980; +38(0472)334987.

Для оперативного реагування та розуміння Ваших потреб та заповніть, будь-ласка, анкету за посиланням:  https://cutt.ly/xSrTc6j.

Пропозиції щодо вільних приміщень та земельних  ділянок пропонуємо надавати електронною поштою або за посиланням: https://cutt.ly/ESAnFlc.

Читайте також:

Влада на Черкащині розповіла, як може допомогти бізнесу

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x