НовиниЧеркащина"Черкаська "Свобода" – це Компартія": науковець пояснив, чому не...

"Черкаська "Свобода" – це Компартія": науковець пояснив, чому не треба підтримувати "трутнів"

-

- Advertisment -

"Хочеш щастя для українського народу – не підтримуй черкаську "Свободу", – таку думку висловив у Facebook доктор політичних наук Євген Васильчук.

Представників всеукраїнського об’єднання науковець називає трутнями, "поголів’я яких щоразу збільшується майже у геометричній прогресії, та фактично виконуваною ними роботою і користю від неї для територіальної громади".

Євген Васильчук пригадує, як заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар, із зрозумілих лише йому причин, "відморозився" назвати реальний обсяг його щомісячної зарплати із усіма преміями, надбавками тощо. Днями аналогічну позицію зайняв і його однопартієць Ігор Коломоєць.

"Тривале листування щодо обсягу його зарплати і що він робить для громади на посаді заступника міського голови у вільний від філософського споглядання горобчиків з вікон службового кабінету час, на жаль, жодних результатів не дало, – каже науковець. – Також емпіричним шляхом не вдалося з’ясувати: як його "побратими" по партії наскладали кількасот мільйонів на купівлю розкішного готелю "Хайят" у Києві; скільки у своєму розпорядженні "Харлеїв Девідсонів" (це мотоцикл, вартість якого обраховується десятками тисяч доларів) має колишній чотири рази одружений міністр АПК за квотою "Свободи" І. Швайка, який планував вирощувати яблука та інші овочі, і на чорта вони (такі мотоцикли) йому потрібні".

Замість чітких відповідей на поставлені питання "свободівський" очільник почав свої "традиційні мантри про "руський мир" і про те, як вони його не люблять.

Євген Васильчук наводить декілька фактів, з яких робить висновок, що черкаська "Свобода" – це та ж Компартія, яка обманювала й обманюватиме:

"Побратим" Юрій Ботнар, який перебуває із дружнім візитом в Іспанії, а його татусь вибиває собі земельну ділянку у Соснівці, як вбачається з його офіційної біографії до 2000 р., чомусь проживав саме у Росії.

"Побратим" Сергій Воронов, який очолює зараз міський департамент освіти та гуманітарної політики, як знову ж таки вбачається з його офіційної біографії, у 2007 р. пішов на стажування не до Європи, а чомусь у Москву. Що робив, де він там стажувався, знає лише Воронов.

"Побратим" Ігор Коломоєць замість того, щоб робити кар’єру на Вкраїні милій, навчатись у військових вишах на рідній землі (а тут тобі і Київське загальновійськове командне, і Сумське, і Одеське артилерійські, і Львівське військово-політичне), пішов "у москалі", тобто погнався подавати документи аж в Омськ (це у Російській Федерації є таке місто)".

Науковець підсумовує, що ці "побратими" даремно вдають із себе патріотів і вказують всім, що робити: "Звісно, ми далекі від думки про те, що вони простягнуть руку за кривавим московським рублем, але чому ці руки стирчать із міського бюджету Черкас?"

Як повідомляв сайт vikka.ua, одеський "свободівець" претендує на частину землі в Черкасах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювальний конкурс у Черкасах зібрав 44 хореографічні колективи

Черкасах провели Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Травневий дивертисмент». Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної політики ЧМР. Конкурс відбувся 19 травня у...

У Черкасах поховали 22-річного захисника

У Черкасах сьогодні провели в останню путь молодого захисника. Артем Бодяго загинув від поранень, отриманих на Луганщині. Повідомляє міський...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x