НовиниЧеркаська спортсменка просить допомоги у містян (ФОТО)

Черкаська спортсменка просить допомоги у містян (ФОТО)

-

- Advertisment -

Черкаська спортсменка, студентка, Майстер спорту України, кандидат у національну збірну України зі стрільби із лука Софія Новіцька просить допомогти їй придбати сучасний лук для боротьби у подальших змаганнях.

ЇЇ зброя на сьогодні вже застаріла до сучасних вимог. Як повідомляє Софія Новіцька у Facebook, орієнтовна сума ціни нового лука та стріл 60 тисяч гривень (приблизно 2 500 євро).

"На сьогодні на шляху до здійснення моєї мрії – спорт вищих досягнень та призові місця на змаганнях міжнародного рівня – гостро стала проблема невідповідності застарілої зброї до сучасних вимог. Внаслідок цього важко складати конкуренцію суперницям з сучасними луками. Звертаюся до людей небайдужих до спорту з проханням допомогти в придбанні зброї гідної мого рівня підготовки. Орієнтовна сума ціни нового лука та стріл 60 тисяч гривень (приблизно 2 500 євро). Зі свого боку зобов`язуюсь відкрито звітувати про отримані та витрачені кошти. Заздалегідь вдячна всім, хто допоможе мені у здійсненні моєї заповітної мрії – принести Україні Олімпійську медаль", –  пише Софія Новіцька.

Картковий рахунок Приватбанку 4149 4978 1290 7915 – Новіцька Софія Валентинівна.

Також допомогти юній спортсменці долучилася і команда Епіцентр К . Вона запустила аукціон –  продаж срібного патріотичного кулона, який виграла в конкурсі від телеканалу "ВІККА". Хто найбільше запропонує коштів, той отримає цей приз та бонус від Епіцентр К . А виручені кошти віддадуть Софії Новіцькій.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x