НовиниЧеркаська школа "побраталася" з відбудованою у Слов’янську

Черкаська школа "побраталася" з відбудованою у Слов’янську

-

- Advertisment -

Договір про співпрацю підписали директори черкаської школи № 28 та Слов’янської школи № 15. Про це повідомляють у прес-службі Черкаської ОДА.

Обидві школи носять ім’я Тараса Шевченка. У закладі встановили погруддя Кобзаря, подарували шевченківську бібліотеку, а від митців Черкащини вручили вишите полотно до Шевченкового 200-річчя.

– Договір про співпрацю передбачає обмін педагогічним та учнівським досвідом, організацію спільних заходів у навчальному процесі, колективні уроки, культурні заходи, інтеграційні зустрічі, –говорить директор черкаської 28-ї школи Тетяна Скорик.

За її словами, вони з донецькими колегами визначились, що незабаром почнуть працювати по угоді і до кінця року обов’язково відбудеться наступна зустріч.

Нагадаємо, 5 вересня відбулося відкриття школи у Слов’янську, яка постраждала від рук терористів. Її відбудовували черкаські будівельники.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x