НовиниЧеркащинаЧеркаська Рапунцель: школярка за 12 років відростила метрове волосся...

Черкаська Рапунцель: школярка за 12 років відростила метрове волосся (ФОТО)

-

- Advertisment -

Метрова коса – коштовна краса. Черкаська школярка Діана Сердюченко є батьківською гордістю та знаменитістю школи. На святкуванні Івана Купала дівчину визнали власницею найдовшого волосся. Сама Діана каже, що довгі коси у жінок – це давня традиція її роду. Із власницею рідкісної зачіски спілкувався кореспондент сайту vikka.ua.

Під час останнього вимірювання довжина волосся Діани сягнула 97 сантиметрів.

"Колись воно було довжиною з 1 метр. Але ж кінчики волосся січуться, тож доводиться їх оновлювати. Через це втрачається довжина. Намагаюся ходити до перукаря раз на три місяці чи навіть півроку", – розповідає Діана.

Дівчина каже, що жінки з її сім’ї завжди ходили з довгим чорним волоссям, адже вона із ромської родини.

"У моїх сестер довгі коси. Довгу зачіску носила мама, а також тітки, бабусі. Така традиція. Вважається, що коси – це жіноча гордість. Вони прикрашають дівчину, роблять її більш жіночною", – переконана черкащанка.

У двоюрідної сестри черкащанки Ангеліни теж довжелезні коси

Не тільки жіночною, а ще й помітною. У школі Діана – місцева знаменитість. Та це не вберігає від розбишакуватих однокласників, які намагаються привернути до себе увагу тим, що смикають за коси.

Діана з двоюрідними сестрами

"Я на них не ображаюсь, адже це все жарти. Треба їх сприймати адекватно. До того ж у мене є молодші брат та сестра. Марку – 7 років, Аміні – 8 років. Молодший дуже любив у дитинстві бавитися моїми косами. Таке перетерпіти можна. А образників я і не боюся. Є кому захистити: тато, двоюрідні брати", – розповідає Діана.   

З молодшим братом Марком. Усі фото з архіву героїні публікації

Вона зазначає, що гірше, ніж смикання для довгого волосся, коли в нього потрапляє гумова жуйка.

"Таке траплялося двічі: у школі та на сімейному святі, де поряд бігало багато дітей. Звідкілясь прилетіла у волосся жуйка. Я, звичайно, злякалася: побігла у вбиральню, намочила волосся та потроху почала її діставати звідти. Стригти волосся не довелося, – пригадує неприємний випадок школярка. – Хоча у мене неодноразово виникали ідеї значно скоротити зачіску. Колись не могла розчесати косу і емоційно почала казати, що з мене цього досить, піду стригтися. Батько суворо мені на це відповів. І у мене всі примхи одразу пройшли".

Діана Сердюченко запевняє, що ніяких особливих засобів для догляду за волоссям не використовує.

"Мию звичайним шампунем. На одне миття витрачається трохи менше, ніж півфлакону засобу. А от сушити доводиться довго, не менше години", – розповідає дівчина.

 Діана вважає себе більше татусевою донькою, оскільки в родині найстарша і уваги приділялося їй найбільше.  При цьому зазначає, що це для неї не лише привілей, а й обов’язки.

"Прибираю, готую. Можу зварити борщ, посмажити м’ясо, вже не кажучи про більш прості страви, як-то омлет чи салат", – каже дівчина.

Наразі черкаська Рапунцель навчається у ЗОШ №20. Дівчина перейшла у 8-ий клас та у майбутньому мріє стати дитячим психологом.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка створює космічні наряди для модних журналів та рекламних кампаній.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Нардеп від Черкас, Драбова і Чорнобая задекларував 659 тис грн зарплати

659 628 гривень зарплати задекларував народний депутат, обраний від 195-го виборчого округу, Олег Арсенюк. Крім зарплати, в декларації за...

В Умані прощатимуться з полеглим воїном

Уманська громада прощатиметься з полеглим воїном-захисником, навідником-оператором Вʼячеславом Березою, народженим у 1977 році. Про це повідомляє міська голова Умані...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x