додому Новини Черкащина Черкаська прокуратура намагається скасувати тендер з реконструкції лікарні

Черкаська прокуратура намагається скасувати тендер з реконструкції лікарні

0

Прокурори Смілянської окружної прокуратури через суд намагаються скасувати результати тендеру на реконструкцію Смілянської міської лікарні. Правоохоронці вважають, що тендерний комітет незаконно відхилив найдешевшу пропозиція, а договір підписали з учасником, який вказав найдорожчу ціну. Інформація про це міститься в реєстрі судових рішень.

Мова йде про тендер на 20,6 млн. грн. За ці кошти підрядник мав провести реконструкцію приміщення Смілянської лікарні, а також облаштування прилеглої території. Власне, сам тендер відбувся ще у 2021 році. Дія договору підряду – до кінця цього року.

«Так, прокурором установлено, що лікарнею безпідставно відхилено пропозиції підприємства, яке запропонувало послуги з реконструкції вартістю на 2 млн грн дешевше, ніж інший суб’єкт господарювання, з яким лікарнею укладено відповідний договір підряду з виконання вказаних робіт», – йдеться у повідомленні пресслужби прокуратури Черкаської області.

Прокуратура вимагає через суд скасувати рішення тендерного комітету, визнати недійсним договір підряду. Господарський суд Черкаської області позовну заяву прийняв і призначив розгляд справи на 6 грудня.

Власне, сам тендер був оголошений у листопаді 2021 року. Участь у закупівлі взяли три підприємства. На етапі розгляду пропозицій ціну підприємства, яке вказало найдешевшу вартість – 18,6 млн. грн. – відхилили. Натомість перемогу здобула фірма, яка заявила 20,5 млн. грн. Це на 2 млн дорожче.

Підприємство із найдешевшою пропозицією – ТОВ РЕСТАЛ. Натомість одну з найдорожчих цін запропонувало ТОВ «БК Спецпромбуд».  Фірма належить черкащанину Михайлу Румянцеву.

Читайте також на сайті vikka.ua

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version