НовиниЧеркащинаЧеркаська прокуратура намагається скасувати тендер з реконструкції лікарні

Черкаська прокуратура намагається скасувати тендер з реконструкції лікарні

-

- Advertisment -

Прокурори Смілянської окружної прокуратури через суд намагаються скасувати результати тендеру на реконструкцію Смілянської міської лікарні. Правоохоронці вважають, що тендерний комітет незаконно відхилив найдешевшу пропозиція, а договір підписали з учасником, який вказав найдорожчу ціну. Інформація про це міститься в реєстрі судових рішень.

Мова йде про тендер на 20,6 млн. грн. За ці кошти підрядник мав провести реконструкцію приміщення Смілянської лікарні, а також облаштування прилеглої території. Власне, сам тендер відбувся ще у 2021 році. Дія договору підряду – до кінця цього року.

«Так, прокурором установлено, що лікарнею безпідставно відхилено пропозиції підприємства, яке запропонувало послуги з реконструкції вартістю на 2 млн грн дешевше, ніж інший суб’єкт господарювання, з яким лікарнею укладено відповідний договір підряду з виконання вказаних робіт», – йдеться у повідомленні пресслужби прокуратури Черкаської області.

Прокуратура вимагає через суд скасувати рішення тендерного комітету, визнати недійсним договір підряду. Господарський суд Черкаської області позовну заяву прийняв і призначив розгляд справи на 6 грудня.

Власне, сам тендер був оголошений у листопаді 2021 року. Участь у закупівлі взяли три підприємства. На етапі розгляду пропозицій ціну підприємства, яке вказало найдешевшу вартість – 18,6 млн. грн. – відхилили. Натомість перемогу здобула фірма, яка заявила 20,5 млн. грн. Це на 2 млн дорожче.

Підприємство із найдешевшою пропозицією – ТОВ РЕСТАЛ. Натомість одну з найдорожчих цін запропонувало ТОВ «БК Спецпромбуд».  Фірма належить черкащанину Михайлу Румянцеву.

Читайте також на сайті vikka.ua

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x