додому Новини Черкаська полісменка поділилась враженнями від навчання у новій поліції (ФОТО)

Черкаська полісменка поділилась враженнями від навчання у новій поліції (ФОТО)

0

Майбутні "нові копи" вірять, що виправдають усі очікування та продемонструють свій професіоналізм скептикам. Про це на своїй сторінці у Facebook пише черкащанка Зоя Вовк, яка пройшла відбір у нову поліцію.

"Ранок рядового поліцейського розпочинається із шикування о 8:00. Дисципліна на першому місці, якщо запізнився, то наступного ранку шикування не о 8 ранку, а о 7:50 і т.д.

Усього навчається 9 груп. Поліціянти засвоюють основні дисципліни патрульної служби, такі як: Професійна етика, Виявлення підроблених документів, Корупція:протидія та відповідальність, Основи діяльності патрульної служби, Попередження насильства в сім'ї, Протидія торгівлі людьми, Оформлення ДТП, Самооборона, Домедична підготовка, Адміністративна відповідальність, Права людини, Класифікація злочинів.

І це далеко не весь перелік, який їм в обов'язковому порядку потрібно засвоїти у найкоротший термін. Щодня проводяться тести із засвоєння попередньої теми. З майбутніми "копами" працюють викладачі, які також проходили конкурсний відбір", – ділиться своїми враженнями Зоя Вовк.

"А ще, у нас, у кожній із груп, з'явилися нові товариші, однодумці. Ми не просто "набір", ми одна команда, яка подолала не один етап, аби стати рівними в одному строю. Хочу сказати: люди, нам також важко, але ми віримо один в одного. Не будьте скептиками і ми зможемо дати вам набагато більше, аніж ви самі того від нас очікуєте, від нових працівників підрозділів патрульної служби!" – підсумовує майбутня полісвумен.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські "копи" розпочали опановувати навички професії.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version