додому Новини Черкаська ОДА "злила" 3 мільйони на дитсадок бізнес-партнеру губернатора

Черкаська ОДА "злила" 3 мільйони на дитсадок бізнес-партнеру губернатора

0

Департамент капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації 17 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ПП "Надія" на реконструкцію дитсадка в селі Степанки за 3,40 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Що саме мають реконструювати у дитсадку – невідомо, техзавдання у тендерній документації відсутнє. Відомо лише, що завершити повинні до кінця поточного року.

Власниками фірми "Надія" є Андранік Тельманович Казарян. Єдиним конкурентом на торгах було ПП "Кельма", яке зараз записане на Андрія Перепелицю, однак засноване було Фрунзе Тельмановичем Казаряном, він же перший директор фірми. Казаряни є бізнес-партнерами по низці фірм (МП "Черемшина", ПП "Технологія Смаку", ПП "Інвестоснова").

Обидві фірми-конкурентки зареєстровані за однією адресою в Черкасах – вул. Дашковича, 27. Окрім того за даними ЄДР офіційний телефон "Кельми" є водночас факсом "Надії". Статутний капітал обох підприємств складає 100 грн.

Участь у тендері намагалося взяти також київське ПП "Зодчий", яке пропонувало виконати роботи на 700 тисяч дешевше, однак цю пропозицію відхилили за неповний пакет документів.

За цією ж адресою вул. Дашковича, 27 зареєстровано ПП "Будоснова 2007″. Фінансовим директором цієї фірми у 2013 році працював нинішній голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

Андронік Казарян також є бізнес-партнером Юрія Олеговича. Вони разом входили до складу засновників ПП "Інвестоснова", МП "Черемшина", ПП "Технологія смаку", ПП "Ринкові технології". До складу засновників цих фірм також входили Фрунзе Казарян, Радислав Олегович і Дмитро Олегович Ткаченки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version