НовиниЧеркащинаЧеркаська нардепка за місяць жодного разу не голосувала у...

Черкаська нардепка за місяць жодного разу не голосувала у Верховній Раді

-

- Advertisment -

Народна депутатка із Черкас Любов Шпак протягом місяця жодного разу не голосувала за рішення у Верховній раді.

Про це повідомили на сторінці "Дослівно" у Facebook.

Так, 42 надрепи взяли участь у менш ніж 50% голосувань Ради. 11 із них лінувалися протягом січня найбільше і не проголосували жодного разу. Такі цифри наводить Комітет виборців.

Серед депутатів, які не голосували в січні: Олександр Герега (група "За майбутнє"), Микола Люшняк (група "Довіра"), Юрій Солод (ОПЗЖ), Віктор Бондар (група "За майбутнє"), Микола Кучер (група "За майбутнє"), Владислав Бородін ("Слуга Народу"), Руслан Горбенко ("Слуга Народу"), Роман Костенко ("Голос"), Анжеліка Лабунська ("Батьківщина"), Вадим Столар (ОПЗЖ) та Любов Шпак ("Слуга Народу").

Частина депутатів не голосували, хоч і були зареєстровані в Раді, інші ж – зареєстровані на засіданнях не були. Зокрема, це Бородін, Горбенко, Костенко, Лабунська, Столар та Шпак. Причини їх відсутності на засіданнях на веб-сайті Верховної Ради не вказані. Також КВУ не враховував депутатів, щодо яких наявна інформація в ЗМІ про те, що вони хворіли чи пропустили засідання з інших об'єктивних причин.

"У січні показники голосувань народних депутатів суттєво знизилися. Так, якщо в грудні було лише 3 народні депутати, які не проголосували жодного разу за місяць, в листопаді – 4, то в січні – відразу 11 депутатів. Однак це цілком відповідає існуючим тенденціям, коли в січні показники відвідування та голосувань депутатів в Раді вже звично є нижчими, аніж в інші періоди", – пояснив голова КВУ Олексій Кошель.

Всього в січні відбулося шість пленарних засідань Ради, на яких було проведено 299 голосувань. За цей час депутати прийняли за основу закони про службу зовнішньої розвідки та про легалізацію азартних ігор, а також в цілому було прийнято закон про повну загальну середню освіту.

Нагадаємо, Любов Шпак обрана по округу №194 у Черкасах, входить до депутатської фракції політичної партії "Слуга народу".

Як повідомляв сайт vikka.ua, уманчанки звернулися до Верховної Ради через сексистську поведінку нардепа.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x