НовиниЧеркасиЧеркаська молодь зібрала на концерті 107 тисяч гривень для...

Черкаська молодь зібрала на концерті 107 тисяч гривень для ЗСУ 

-

- Advertisment -

107 000 гривень для підтримки однієї із бригад, яка зараз обороняє Бахмут, зібрали під час благодійного концерту «Черкаси – місто відважних».  Його організували студенти ЧНУ ім. Б. Хмельницького, які об’єдналися в благодійний фонд «Молодь make Ukraine». Повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

Перед музичними виступами у залі будинку культури ім. І. Кулика, де відбувався захід, провели доброчинний аукціон. На продаж виставили електронні картини, створені самими ж студентами та іграшку від відомого українського гурту «Без обмежень». У такий спосіб збирали кошти на придбання нового автомобіля для захисників та запчастини для ушкодженої на передовій техніки.

Один зі співзасновників фонду, підприємець та волонтер Іван Мізонов розповів, що з часу повномасштабної війни разом із друзями відправили на передову 5 автомобілів. Під час одного зі зборів познайомилися зі студентами, які допомагали військовим. Тоді й вирішили об’єднати свої зусилля та створили благодійний фонд.

Серед тих, хто завітав на концерт, – український військовий Дмитро Пінчук. Він несе службу в лавах саме тієї бригади, для якої і збирається допомога. Він подякував студентам та благодійникам за систематичну підтримку. Каже: вона для них значить більше, аніж просто технічне підсилення.

«Мені з побратимами надзвичайно приємно відчувати таку турботу й повагу до нас, людей, які воюють на передовій. Це наша чоловіча робота, – говорить Дмитро. – У кожного з нас Україна в серці. І ворог стріляє кожному з нас у серце, яке болить за Україну. Щира вдячність усій громаді Черкас за таку необхідну в скрутний час підтримку. Слава Україні!»

Під час концерту лунали виступи молодіжного українського інді-поп гурту «Tember Blanche» з Києва, інді-рок гурту «KAVA BAND», студентського гурту Черкаського національного університету «VOICES».

«Ми прагнемо допомогти українським військовим, які перебувають на лінії фронту, – говорить волонтерка фонду Тетяна Цап. – Купуємо для них медичні препарати, елементи амуніції, продукти харчування, організовуємо доставку допомоги в гарячі точки, шукаємо донорів для закупівлі палива, яке транспортується нашим воїнам. Дякуємо кожному, хто завітав на концерт, у такий спосіб  підтримавши наших воїнів-захисників».

Благодійну подію, аби підтримати ініціативну молодь та українських захисників, відвідав і міський голова Анатолій Бондаренко.

«Війна стосується кожного українця, – сказав він. – Зараз у всіх нас свій фронт і кожен робить те, що в його силах для нашої української перемоги. Я радий і гордий за наше юне покоління, пишаюсь ініціативною молоддю, яка не залишається осторонь та підтримує наших мужніх військових. Це приклад і стимул для всіх нас».

Наразі збір коштів для однієї з бригад, яка перебуває в місцях найзапекліших боїв за Україну, триває.

Номер рахунку, на який можна донатити 

UA733052990000026007041600788

Читайте також:

У Черкасах просять повернути доплати військовим у 30 тис грн

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині правоохоронці затримали злочинця, який підпалив обладнання на залізниці

Зловмисник вчинив підпал релейної шафи, яка відповідає за роботу світлофорів на коліях. За це йому загрожує до 10 років...

Учні черкаських шкіл здобули нагороди на міжнародному фестивалі інженерії, науки та технологій

У період з 22 по 28 березня в місті Махдія (Туніс) відбувся міжнародний фестиваль інженерії, науки та технологій під...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x