НовиниОсвітаЧеркаська молодь стала учасниками регіональної сесії

Черкаська молодь стала учасниками регіональної сесії

-

- Advertisment -

18 та 19 лютого делегація Учнівської міжпарламентської асамблеї на чолі із спікеркою Анною Кравченко взяли участь у роботі регіональної сесії Європейського молодіжного парламенту у м. Київ. Про це повідомляють у Департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Перший день розпочався із team-building, під час якого члени комітетів познайомилися один з одним та виконали інтелектуальні завдання, метою яких було створення комфортної атмосфери для найефективнішої роботи комітету. Обговорили проблемні теми, які переважно стосуються поточних європейських політичних, економічних та соціальних питань.

Представниці УМА працювали у комітеті ITRE, який відповідає за промислову політику, політику ЄС у сфері досліджень та інновацій, космічну політику, енергетичну політику та застосування нових технологій.

Протягом другого дня члени кожного комітету представили свої резолюції і спільно із колегами з інших комітетів провели дебати, захищаючи своє бачення вирішення тієї чи іншої проблеми. За результатами обговорень всі резолюції запропоновані дівчатами були ухвалені одноголосно.

Затверджені резолюції будуть надіслані до Європейського Парламенту на розгляд як ініціативу європейської молоді.

«Черкаська молодь надзвичайно активна, прогресивна та ініціативна. Пишаємося нашими учнями, які в черговий раз доводять, що здатні змінювати не лише наше місто, а й всю країну» – зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Читайте також:

Службу на цій станції нестиме поліцейський офіцер громади Сергій Юрченко. До його території обслуговування входить шість населених пунктів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x