НовиниЧеркащина"Черкаська Голландія" потрапила у ТОП-10 місць для туристів, які...

"Черкаська Голландія" потрапила у ТОП-10 місць для туристів, які не поступаються зарубіжним

-

- Advertisment -

Подорожувати різними містами світу можливо навіть без візи і перельотів, адже в Україні, виявляється є свої європейські куточки. Видання "ЗаграNица" склало рейтинг 10 місць в Україні, в яких можна побачити 10 країн світу.

Так, до ТОП-10 потрапили дерев’яні млини у селі Водяники Звенигородського району Черкаської області. За версією видання, вони дуже схожі на старовинні вітряні конструкції, які стоять у голландському селі Кіндердейк (15 км на схід від Роттердама). Щоб побачити млини, побудовані в 1738-1740 рр., туристи їдуть в Кіндердейк весь рік. Водяники ж популярні лише взимку, і то завдяки гірськолижному курорту.

Кіндердейк, Нідерланди. Фото shutterstock.com

Також до рейтингу потрапили залізничний віадук біля села Плебанівка Тернопільської області, що схожий на конструкцію є в шотландському селі Гленфіннан; Олешківські піски, які схожі на пустелю Вахіба в Омані; озеро Синевир, що нагадує Зелене озеро в Австрії; Львів, який архітектурою нагадує Прагу; мукачівський замок Паланок, який нагадує замок Бургхаузен у Німеччині; Білгород-Дністровська фортеця, схожа на валлійський замок Конві; квітучі сакури Ужгорода, які нагадують місто Атамі в Японії; місто Заліщики на Тернопільщині в оточенні річки, що схоже на знамениту "петлю Саара" у Німеччині; Чернівецький університет, який віддалено нагадує древній Оксфорд.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани підкорювали гори Непалу та рятувалися від мавп.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах внаслідок ДТП до лікарні потрапив водій

Автопригода сталася на перехресті вулиць Юрія Іллєнка та Благовісна. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє...

На Черкащині прогнозують сильні дощі

Після двох тижнів сонячної, сухої та аномально теплої погоди, починаючи з 15 квітня на Черкащину прийшла дощова погода та...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x