додому Новини Черкащина Черкаська Феміда взяла під варту другого нападника на водія лімузина

Черкаська Феміда взяла під варту другого нападника на водія лімузина

0

Другого нападника на водія лімузина в Черкасах Давіда Мамонова, який перебував у розшуку, затримали на території Запорізької області.

10 травня Соснівський районний суд Черкас обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, інформує пресслужба прокуратури області.

Після оголошення підозри Мамонов ухилявся від слідства, залишивши місце проживання. Його було оголошено в розшук, а матеріали кримінального провадження щодо нього виділено в окреме провадження.

Нагадаємо, інцидент трапився 15 грудня 2019 на перехресті вулиць Дахнівська-Менделєєва. Двоє чоловіків із молотком напали на водія лімузина. Постраждалий із травмами втрапив до лікарні. А нападникам оголосили підозри в хуліганстві. При цьому одного фігуранта справи – Ігоря Тютіна – взяли під варту. На відміну від Давида Мамонова. Обидва зловмисники мають кримінальне минуле.

Наразі обвинувальний акт стосовно зловмисника, який безпосередньо бив водія молотком, розглядається в суді, останній перебуває під вартою.

Довідково: за вчинення кримінального правопорушення особі загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.  

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, Давід Мамонов, як і його напарник Ігор Тютін, має кримінальний досвід. Відбувши 11-річний термін у Луцькій колоній за двома статтями Кримінального кодексу, Мамонова затримали за напад на касира.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version