додому Новини Черкащина Черкаська Феміда не призначила заставу Юрію Тренкіну

Черкаська Феміда не призначила заставу Юрію Тренкіну

0

Надвечір 6 березня у Соснівському районному суді Черкас відбулось судове засідання у справі міського обранця Юрія Тренкіна. Той підозрюється в ухиленні від сплати податків та заволодінні бюджетними коштами. Заступитись за однопартійця до зали прийшло понад десяток "батьківщинівців", передає кореспондент vikka.ua

Під час слухання Тренкін вкотре спростовував факти, наведені прокурорами, і назвав їх "припущеннями".

Прокурор же клопотала про призначення запобіжного заходу у вигляді застави у 6 мільйонів 300 тисяч гривень. Однак соратники обранця виступили з заявами про готовність взяти Юрія Тренкіна на поруки. Серед охочих – міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Олексій Мельник, Роман Дишлюк, Роман Діскант, Максим Скорик, Віталій Чен, Михайло Мушієк, народні депутати України Руслан Богдан та Іван Кириленко. А голова ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко навіть направила Феміді позитивну характеристику Юрія Тренкіна. Той, нагадаємо, очолює обласний передвиборчий штаб кандидатки.

Заслухавши обидві сторони, суддя на понад годину відлучилась до нарадчої кімнати. Після повернення оголосила своє рішення – клопотання прокурорки залишити без задоволення.

Нагадаємо, днями прокуратура повідомила про підозру депутату міської ради Юрію Тренкіну, його соратнику, екс-очільнику "Промбуд Індустрія" Євгену Щербині та директору "Хлібний Дім – Україна", Сергію Коломійцю, який є чоловіком сестри Юрія Тренкіна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мати черкаського депутата-"батьківщинівця" будує сучасну автомайстерню. 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version