додому Новини Черкащина Черкаська чиновниця спростовує інформацію про не задекларовану квартиру її подруги

Черкаська чиновниця спростовує інформацію про не задекларовану квартиру її подруги

0

Нещодавно ЗМІ оприлюднили інформацію, де йдеться про відсутність кредитної заборгованості в декларації начальниці Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області Ольги Залоги за 2017, яка була вказана в попередній декларації, і не задекларовану квартиру подруги – черкаської чиновниці з обласної держадміністрації Тетяни Олійник, де нібито проживає Залога. Повідомлення не відповідає дійсності, пише "Голос UA".

"Справа в тому, що в моїй декларації за 2016 насправді міститься інформація про зобов'язання, але іншого характеру, а саме поручителя. Тобто, фактично я не отримувала і погашення кредиту не здійснювала", – розповідає Залога.

Про відсутність пояснення в декларації за 2017 кредитної заборгованості, то сама декларація має чітко визначену на законодавчому рівні форму, яка не містить графи дачі пояснень. Зате в декларації в розділі "Фінансові зобов'язання" вказується інформація про наявність зобов'язань або їх відсутність.

З огляду на те, що на момент подачі декларації за 2017 заборгованість була погашена одержувачем кредиту, то відповідно в декларації Ольги Залоги як поручителя цієї заборгованості не вказано.

"Щодо незадекларованої квартири Олійник Тетяною Олександрівною запевняю, що черкащанка, в квартирі якої я проживаю, не є державним службовцем і не працює в обласній державній адміністрації, тому не має ніякого відношення до провідного спеціаліста ОДА Олійник Тетяни Олександрівни, декларацію якої була проаналізувана", – додає начальниця Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час вимушеної відпустки Савін набув "Lexus".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version