додому Новини Черкащина Черкаська "Батьківщина" пропіарилась на клініці, до якої не має ніякого відношення (Відео)

Черкаська "Батьківщина" пропіарилась на клініці, до якої не має ніякого відношення (Відео)

0

Черкаський лікар-стоматолог Володимир Соболевський заперечив причетність "Батьківщини" до його приватної клініки, на якій намагалась пропіаритись партія.

Про це Соболевський заявив під час відеозвернення.

Інформацію про допомогу стоматологічному центру опублікували у партійній газеті.

"В газеті йшлося про те, як команда "Батьківщини" допомагає медичним закладам міста. На останній сторінці вказано два приватні медзаклади, однією з яких є моя приватна стоматологія. Фото взяті з якихось інших ресурсів, яким щонайменше 8 років і зараз не відповідають дійсності. Ми ніколи не отримували від ВО "Батьківщина" ніякої фінансової допомоги та іншої заангажованої допомоги. Ми навіть не давали дозволу на публікацію цієї статті в такому ресурсі, проте все, що в ній розповідається, відповідає дійсності. Єдине я не розумію, яке відношення партія "Батьківщина" чи її партійний осередок в Черкасах має відношення до нашого центру", – прокоментував Володимир Соболевський.

Чоловік додав, що є єдиним власником цього центру та ніколи не брав участі у політичних перегонах. Тому просить представників партій не використовувати його бренд для своєї реклами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські батьки мітингували проти дистанційної освіти.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version