НовиниЧеркасиводоканал може взяти субкредит на реконструкцію каналізаційних мереж

Черкасиводоканал може взяти субкредит на реконструкцію каналізаційних мереж

-

- Advertisment -

"Черкасиводоканал" може отримати субкредит у розмірі 12,309 мільйонів доларів США на 18 років із 5-річним пільговим періодом повернення. Ці гроші можна використати для реконструювання каналізаційних мереж міста. Про це інформують у прес-службі комунального підприємства.

У межах проекту "Розвиток міської інфраструктури – 2", який ініціює уряд України спільно з Міжнародним Банком, усім учасникам інвестиційного проекту вже надіслали субкредитні угоди для початку реалізації їхніх проектів. Лише Черкаси чекають на рішення сесії Черкаської міської ради. Депутати мають дати дозвіл "Черкасиводоканалу" на підписання субкредитної угоди та реалізацію цього проекту.

– Цей кредит найкращий і, можливо, єдиний оптимальний варіант вирішити нагальні проблеми у системі водопостачання та водовідведення міста, – говорить директор КП "Черкасиводоканал" Сергій Овчаренко. – Для комунального підприємства важливо не втратити можливість залучити значні інвестиції й відновити системи каналізації, які потребують ремонту. Оскільки, це потрібно, насамперед, громаді Черкас, щоб водовідведення міста працювало надійно, безперервно та якісно.

Цей проект дозволить черкаському водоканалу залучити інвестиції на реконструкцію головного каналізаційного колектора по вулиці Чигиринській. Також частину коштів спрямують на реконструкцію дільниці головного колектора по вулиці. Планується й будівництво очисних споруд для промивних вод на Дніпровській водоочисній станції.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Відійшов у засвіти відомий черкащанин – автор прапору Черкас та гербу області

Відійшов у засвіти відомий черкащанин, чудовий майстер, народний художник України, Микола Теліженко. Йому було 73 роки. Про це на...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x