НовиниЧеркащина"Черкасиобленерго" обмежує прийом громадян і рекомендує споживачам користуватись дистанційними...

"Черкасиобленерго" обмежує прийом громадян і рекомендує споживачам користуватись дистанційними сервісами

-

- Advertisment -

Постановою Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 року № 211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" введено всеукраїнський карантин. Тому із 17 березня до 3 квітня ПАТ "Черкасиобленерго" тимчасово припиняє прийом громадян. Товариство радить споживачам надавати перевагу дистанційним сервісам і відкласти візити до центрів обслуговування, уникаючи скупчень людей.

Про це інформує пресслужба ПАТ.

ПАТ "Черкасиобленерго" звертається до споживачів електроенергії з наполегливим проханням обмежити відвідання підрозділів підприємства та скористатися для вирішення своїх питань онлайн-сервісами Товариства або зателефонувавши до інформаційно-консультаційного центру (0472) 37-95-10; 37-44-90; 37-28-56; 33-57-44 чи кол-центру Товариства (0472) 33-87-87, (093) 170-40-57, (067) 690-48-48, (050) 434-87-87.

Безліч послуг уже сьогодні можна отримати дистанційно, зокрема, консультації щодо роботи лічильників, якості електропостачання, збільшення договірної потужності тощо. Передавати покази лічильника можна: через особистий кабінет споживача на сайті ПАТ "Черкасиобленерго" за телефонами кол-центру; за допомогою Viber; через швидку форму на сайті Товариства.

Також нагадуємо, що на сайті Товариства діють кабінети побутового та юридичного споживача.

За допомогою кабінету юридичного споживача Ви можете: надати звіт в електронній формі; переглядати кількість спожитої електроенергії; переглядати історію споживання електроенергії; переглядати помісячний баланс розрахунків та ін. У побутовому кабінеті Ви можете дізнатися інформацію про кількість спожитих кВт/год за місяць; тариф на електроенергію, який діє для побутового споживача станом на сьогодні, та заповнити форму передачі показів лічильника тощо.

Телефони центрів, які здійснюють консультації споживачів у районах електричних мереж, можна дізнатися ТУТ. У випадку будь-якого ризику для здоров’я співробітників, керівництво Товариства залишає за собою право вносити корективи в режим роботи підрозділів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі попрощаються з полеглим лейтенантом

У місті Сміла відбудеться прощання з полеглим захисником, Ярославом Гатенюком, завтра, 30 березня. Про це повідомили в пресслужбі Смілянської...

У Золотоноші затримали наркоторговців, які розкладали “закладки”

У місті Золотоноша двоє мешканців Канева розкладали "закладки" з наркотиками. Про це повідомили в пресслужбі поліції Черкаської області. Підозрюваних, чоловіка...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x