НовиниСпорт"Черкасиінвестбуд" взялось за побудову нової газозаправки (ДОКУМЕНТИ)

"Черкасиінвестбуд" взялось за побудову нової газозаправки (ДОКУМЕНТИ)

-

- Advertisment -

Департамент архітектури та містобудування затвердив проект "Черкасиінвестбуд" про побудову нової газової заправки. Відповідні документи на своїй сторінці у Facebook розмістив черкасець Сергій Костенко.

Міське Комунальне підприємство "Черкасиінвестбуд" відповідно до наказу Департаменту Архітектури та містобудування черкаської міської ради від 04 червня 2018 року за № 258 вирішило отримати містобудівні умови та обмеження для забудови земельної ділянки по вул. Олени Теліги, вул. Академіка Корольова для розміщення автомобільного газозаправного пункту.

В п. 2.1. Наказу визначено чітко, "Отримати вихідні дані на проектування та замовити в організаціях, що мають на це відповідний кваліфікаційний ний сертифікат, розроблення проекту будівництва автомобільного заправного пункту….".

"Я, як особа, що безпосередньо займається вихідними даними та документацією на такі об’єкти скажу просто, що вартість таких робіт коливається від 500 тисяч до 800 тисяч гривень. Це повна вартість оформлення одного об’єкта для розміщення автомобільного газозаправного пункту", − зауважив Сергій Костенко.

Черкасець повідомив, що проблема полягає тільки в тому, що Комунальне підприємство "Черкасиінвестбуд", як видно з витягу з Єдиного державного реєстру, ніколи не займалося та не планує займатися продажем паливно-мастильних матеріалів. Але відповідно до того ж Витягу, КП "Черкасиінвестбуд" по КВЕД має право (код 68.20) "Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

"А висновок простий – за наші з вами податки КП "Черкасиінвестбуд" зробить всі необхідні проектно-кошторисні документи на розміщення автомобільного газозаправного пункту та здасть в оренду вже готовий об’єкт якомусь, дуже наближеному, "містеру Х" за 0,000001 гривень на місяць офіційно. А неофіційно – то лише припущення", − підсумував Сергій Костенко.

Водночас, слід зазначити, що рішенням Соснівського районного суду було зобов’язано департамент архітектури та містобудування Черкаської міськради розглянути питання щодо видачі КП "Черкасиінвестбуд" містобудівних умов і і обмежень забудови земельної ділянки, площею 352 кв.м. по вулиці Віталія Вергая. Ця ділянка є частиною забудови земельної ділянки площею 1071321 кв.м по вулиці Олени Теліги та Академіка Корольова, на якій повинні збудувати газозаправку. Зазначимо, що цю ділянку в користування комунальному підприємству було надано у постійне користування. 

Нагадаємо, саме КП "Черкасиінвестбуд", яке нині очолює соратник міського голови Геннадій Шевченко, отримав функції замовника будівництва сучасної спортивно-концертної арени. Та мала бути зведена в Південно-Західному районі міста, саме в межах вулиць Олени Теліги та Академіка Корольова. 

 

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, Мінспорту забрало кошти, що виділялися на побудову спортивної арени.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x