додому Новини Черкаси залишаться без зимового утримання доріг? (ВІДЕО)

Черкаси залишаться без зимового утримання доріг? (ВІДЕО)

0

Черкаський підприємець Андрій Бортник, який у місті опікується прибиранням доріг, стурбований, що міська рада не спрямовує  кошти на цю потребу. Своє обурення він висловив на сьогоднішній сесії міськради, повідомляє кореспондент vikka.ua.

"У нас є дуже великі шанси, що зимового утримання доріг у місті Черкаси не буде. Тобто кожен житель повинен буде думати, як проїжджати засніжене місто", – заявив Бортник.

Опісля він пояснив, звідки в нього такі побоювання. за словами підприємця, минулого року Тендерний комітет провів торги на утримання міських автошляхів у літній і зимовий періоди. Однак у січні департамент житлово-комунального комплексу "зняв" ці кошти з утримання доріг і передав на іншу потребу. Недофінансування мали виправити у червні цього року, втім цього не сталось.

Підприємець проінформував, що місто Черкаси користується найкращою в Україні технологією очищення доріг від снігу.

"Ми – єдине місто, яке спочатку перейшло із піщано-соляної суміші на сіль. Опісля ми перейшли на соляний розчин – це нова технологія, яка дозволяє зменшити вплив на екологію і зменшить витрати бюджету", – заявив підприємець.

Андрій Бортник також звинуватив секретаря міськради Олександра Радуцького в тому, що той лобією інтереси комунальних підприємст, витісняючи підприємців із ринку послуг. Сам Радуцький звинуватив підприємця у піарі.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version